Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze wrażenia po filmie
Autor Wiadomość
alisee Offline
Moderator

Ilość postów: 47
Reputacja: 0
Nasze wrażenia po filmie
No więc założę taki temat i podziele się moimi wrażeniami po filmie.
W moim przypadku było tak, że najpierw obejrzałam film, jakoś na początku kwietnia, i po prostu się zakochałam.
Film jest przecudowny. Znam go na pamięć, ale co dziennie mogę go oglądać - za każdym razem tak, jakby to był pierwszy raz.
Ahh... ileż to emocji.
Potem, gdy zaczęłam czytać książkę, nieco się wkurzałam wiadomo, że w filmie jednak dużo zabrakło, mimo to, mam bardzo duży sentyment i kocham te film. Smile
01-07-2010 08:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
lucas Offline
Administrator

Ilość postów: 14
RE: Nasze wrażenia po filmie
Zmierzch obejrzałem spokojnie - bo przed monitorem. Film ruszył we mnie to 'coś', tak że obejrzałem go później wieeele razy Smile
Na Księżyc w nowiu wybrałem się do kina z Narzeczoną - właśnie czegoś takiego oczekuje po kontynuacji filmu Wink naprawdę świetna realizacja, polecam.
01-07-2010 08:05 PM
Laureniaa Offline
Lestat's Queen

Ilość postów: 154
Zmierzch oglądnęłam po przeczytaniu książki i nie zrobił na mnie wrażenia. Gra aktorów pozostawia naprawdę wiele do życzenia a Kris z każdą miną rozwala ten film coraz bardziej.
Oglądałam go później dużo razy, nawet kupiłam DVD, ale jednak nie ma tego czegoś, czego oczekiwałam.
01-07-2010 10:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Cielowa Offline
Moderator

Ilość postów: 151
Reputacja: 2
Film podobnie jak na poprzedniczce nie zrobił na mnie wrażenia. Wiele rzeczy pominiętych, mało scen które szczęgólnie przykuwały uwagę. Ogólnie mało interesujący. jedyne co mi sie podobało to mecz.
01-08-2010 05:41 PM
Laureniaa Offline
Lestat's Queen

O tak mecz to jest najlepsza scena całego filmu. Świetnie dobrali muzykę, świetnie wszystko pokazali, chociaż ja cał czas nie wiem jakie są właściwie zasady baseballu Smile
01-08-2010 05:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Fresh Offline
Member

Ilość postów: 60
Tiaa... Na początku mi się spodobał, bo było to w czasach mojej twilightomanii, a wszystko, co ze Zmierzchem związane, w tamtych czasach było dla mnie niemal święte. Teraz, z perspektywy czasu, widzę, że nie była to wyjątkowo udana ekranizacja.
Ulubioną sceną jest oczywiście gra w baseball i walka Jamesa z Bellą i spółką zoo... Wink
01-09-2010 05:01 PM
Dobrzańska Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 27
Na początku obejrzałam film... potem książkę. I było mi szkoda, że w książce nie było niektórych rzeczy, które były w filmie Smile Ale ogólnie na plus, gdyby nie film raczej bym sie nie zainteresowała sagą.

Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem.

Av - Joseph Gordon-Levitt Heart
07-30-2010 05:00 PM
Laureniaa Offline
Lestat's Queen

(07-30-2010 05:00 PM)Dobrzańska napisał(a):  Na początku obejrzałam film... potem książkę. I było mi szkoda, że w książce nie było niektórych rzeczy, które były w filmie Smile Ale ogólnie na plus, gdyby nie film raczej bym sie nie zainteresowała sagą.

A w filmie nie było rzeczy które są w książce. Tak bywa.
08-03-2010 09:02 PM
Dominika992 Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 19
Powiedzmy, że na początku był moim ulubionym filmem, tylko jakoś potem wraz z ukazaniem się dalszych części spadł na 2 miejsce ;D
Do tej pory czasem oglądam ten film, żeby sobie powspominać początek, bo lubię. ;D
08-03-2010 10:25 PM
Wampirzyca Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 1
Ja zobaczylam po raz pierwszy film przed wczoraj Big Grin I sie w nim zakochalam!
Na poczatku myslalam ze to glupie,i nie warto ogladac.Jednak sie przelamalam i jest cudny jutro ide z chlopakiem do kina na 3 czesc Smile Dzisiaj ogladam zmierzch i druga czesc juz 3 raz!Moim zdaniem powinna byc 5 czesc i potem 6 i 7 i 8 chciala bym zeby zmierzch sie nie konczyl!!!
08-15-2010 02:36 PM
Justice Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 2
Ja moze odbiegnę od waszgo zachwytu ale film mi sie nie podobał. Gra głownych bohaterów pozostawia wiele do życzenia..
Ksiązka jest o wiele lepsza i szczerze wyobrazalam sobie innych głownych bohaterów niz obsadzili.
Jedyne co jest ok to Alice i Jasper przynajmniej jakos oni trzymaja ten film..
08-18-2010 06:50 PM
Odpowiedz 

Skocz do: